Benvinguda

Nicolau Dols. President de la Secció Filològica

Benvinguts a la plataforma L’Acadèmia Oberta als Ensenyants, un espai de comunicació creat per la Secció Filològica de l’IEC per a establir una connexió permanent i un diàleg continuat amb tots els professors de llengua catalana. Aquí trobareu notícies de la Secció Filològica i podreu participar en debats sobre temes de llengua normativa i ensenyament.

Aquesta plataforma és un dels recursos del projecte L’Acadèmia Oberta, a través del qual la Secció Filològica obre les portes a la cooperació dels col·lectius lingüístics que contribueixen amb el seu treball a l’elaboració del model estàndard, base de les decisions normatives.

Us agrairem que feu qualsevol suggeriment que millori la plataforma.

 

Salutació de la coordinació

Anna Bartra-Kaufmann. Coordinadora de l’Acadèmia Oberta als Ensenyants

Recentment m’he incorporat com a coordinadora a l’Acadèmia Oberta als Ensenyants. Aprofito l’inici del curs escolar per a saludar-vos ben cordialment. Soc professora de llengua catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona i intento seguir de prop les inquietuds de tots els implicats en l’ensenyament de la llengua i els desafiaments que han d’afrontar.

Espero que establim una relació fluida, fructífera i franca. M’agradarà que em feu arribar els vostres suggeriments per a l’organització de trobades, jornades i tallers. Igualment, us animo a transmetre’ns les vostres preguntes, comentaris i observacions per tal d’avançar tots plegats en les tasques que el conreu, la cura i l’ensenyament de la nostra llengua requereix.

Contacteu amb la coordinació de la plataforma per correu electrònic: aoe@iec.cat