REPRESA DE L’ACTIVITAT DELS FÒRUMS

Atès que els fòrums de primària i de secundària tenien molt poca activitat, el Departament d’Ensenyament i la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans van acordar deixar un marge de temps suficient perquè el professorat inscrit en l’Acadèmia Oberta als Ensenyants s’anés familiaritzant amb les novetats normatives, per la lectura de les obres o mitjançant la participació en cursos i jornades.

Passat aquest temps, creiem que és un bon moment per a recuperar l’activitat de debat o d’inserció de comentaris en els fòrums.

A banda de continuar informant de les activitats de formació adreçades al professorat, a partir d’ara, i gràcies a la iniciativa de la Comissió de Gramàtica de la Secció Filològica de l’IEC, anirem penjant als fòrums materials provinents de la Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana, obra en curs de redacció i pensada molt especialment per al món de l’ensenyament.

El primer lliurament és el capítol dedicat als possessius. Esperem que gaudiu de la lectura del material i que us animeu a fer-hi comentaris.

One thought on “REPRESA DE L’ACTIVITAT DELS FÒRUMS

 • 9 de febrer de 2018 at 16:01
  Permalink

  Benvolgut /uda,

  Missatge per a la coordinadora del fòrum.

  Estaria bé que els participants en aquest debat rebéssim un certificat de participació, atès que, també ens implica un temps de treball i consulta de materials. Tal i com vàrem quedar.

  Jo ja vaig participar als fòrums del curs 2016-2017.

  Moltes gràcies.

  Josep Maria Corretger

Deixa un comentari