ESTAT DE LES INSCRIPCIONS EN EL DEBAT DE PRIMÀRIA

Des del mes de desembre de 2016, hi ha 19 persones inscrites en el Debat de Primària: 14 del Principat, 4 de les Illes i 1 de la Franja.

Juntament amb els responsables del Departament d’Ensenyament hem pensat que en aquesta primera etapa convé que la plataforma sigui sobretot informativa. Per això, hi penjarem documents que serveixin per anar coneixent les novetats de la Gramàtica i de l’Ortografia i hi anunciarem les accions de formació que es vagin organitzant per tot el territori.

Espaiarem una mica més la publicació de nous debats, de manera que els inscrits tinguin més temps per familiaritzar-se amb la plataforma i per participar-hi amb comentaris. Hi haurà nous debats cada mes i els deixarem oberts durant dos mesos. Recordeu que tenim encara dos debats oberts. N’obrirem un de nou a mitjans de febrer.

One thought on “ESTAT DE LES INSCRIPCIONS EN EL DEBAT DE PRIMÀRIA

  • 6 de febrer de 2017 at 15:04
    Permalink

    Bon dia,
    Estic molt contenta de participar al fòrum de primària. Per la meva feina visito molts centres educatius de primària i secundària i el que he detectat és un neguit en algun centre per saber com els hi afecta la nova normativa de cara als alumnes. Ja els hi vaig comentar el tema dels quatre anys però segueixen amoïnats.

Deixa un comentari